If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте от доста време се каня да попитам за един проблем в моята алфичка, но така и забравям.
Работата е следната , в резервуара ми неможе да попадне въздух и се получава вакум.Немога да разбера дали е от капачката или одушника.Понякога ако не изчакам да се оправи наляганего дори ми се е случвало да излиза бензин.
Някой ако има и той такъв проблем нека сподели как се е справил с него.
Таа да попитам за един симптом. Значи вие ми лагера на съединителя от време на време (тоя симптом го знаем вече). Доста е твърд, а днес забелязах, че когато натисна педала до краи, се чува едно щракане. И се усеща като прищраква като вибрация или леко задържане и освобождаване на педала . Та на мен ли нещо ми е прищракало или това е още един признак, на заминаващ съединител
Здравейте от доста време се каня да попитам за един проблем в моята алфичка, но така и забравям.
Работата е следната , в резервуара ми неможе да попадне въздух и се получава вакум.Немога да разбера дали е от капачката или одушника.Понякога ако не изчакам да се оправи наляганего дори ми се е случвало да излиза бензин.
Някой ако има и той такъв проблем нека сподели как се е справил с него.
Здравейте пак , някой има ли идея за по-горе написаното от мен.Немога да открия от къде идва проблема , от капачката резервоара или въздушен филтър на резервоара ?
Според мен, проблема е в отдушника. През капачката не следва да смуче въздух... май, до колкото си спомням. Имаше една тема как да се почисти въпросния отдушник преди няколко години, потърси я.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Колеги споделете си мнението за ефекта от спортните пружини.... изпаднаха ми едни хубави червени Eibach и се чудя дали да ги взема. Става ли по-стабилна колата с тях или само друса повече??
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Само пружини не е добра идея. Ако слагаш спортни пружини си трябват и правилните амортисьори.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Здравейте, нали е тема за общи приказки, та и аз да кажа нещо.
Вчера смених задни накладки и останах изумен...
Оказа се че на колата някой "супер монтьор" е сложил по две различни накладки в апарат(демек че са две по две еднакви, но в апарата се различаваха - вътрешна от външна) вижте снимката
Всъщност, за да ви бъда полезен - модела задни накладки за 145 1.9 JTD с ABS е този сдопълнителното зъбче(на снимката - накладката вляво).
Comment